Opinie

Opinie Facebook

Inter-esse
5.0
Based on 3 reviews
powered by Facebook
Weronika Szczepaniak
Weronika Szczepaniak
2020-10-29T20:16:14+0000
Cudowna pomocna osoba!! Polecam!
Michał Michałek
Michał Michałek
2020-10-13T14:21:09+0000
Profesjonalne podejście, bardzo dobry kontakt i fachowość to cechy, które charakteryzują Panią Paulinę 😀
Patrycja Kornaga
Patrycja Kornaga
2020-09-07T14:22:57+0000
Pełen profesjonalizm 🤗 Pani Paulina jest przemiłą osobą, posiada ogromną wiedzę i warto skorzystać z jej pomocy 😉 Jestem bardzo zadowolona z naszej współpracy 🤗
Jula Napieraj
Jula Napieraj
2020-08-02T16:39:45+0000
Polecam Panią Paulinę za pełen profesjonalizm,zaangażowanie , super podejście i dobry kontakt z uczniem. Jestem bardzo zadowolona z zajec przygotowujących do egzaminu 8 klasisty, ktore przebiagaly w bezstresowej atmosferze. Na pewno jeszcze skorzystam 🙂
Dawid Dąbrowski
Dawid Dąbrowski
2020-07-20T13:39:23+0000
Pani Paulina to kobieta, której przekazywanie wiedzy i nauka umiejętności przychodzi z niezwykłą łatwością.Polecam.
Patrycja Tomalik
Patrycja Tomalik
2020-07-16T20:18:11+0000
Zaangażowanie i oddanie powierzonym zadaniom to cos co Panią charakteryzuje. Bardzo dobra współpraca zakończona zawsze efektem na najwyższym poziomie. Jestem bardzo zadowolona z współpracy. Wszystko dopięte na ostatni guzik. Spełnione wszystkiego oczekiwania. Pomoc mimo presji czasu. Jestem zachwycona współpraca. Na pewno jeszcze zgłoszę się z prośbą o pomoc. Z tą Panią wszystko jest możliwe. Nie ma lepszego fachowca. Gorąco polecam !
Viktoria Misiiuk
Viktoria Misiiuk
2020-07-16T07:25:28+0000
Przyszłam do Pani z prośbą przygotowania się do matury i zaliczenia klasy, z czym myślę dobrze sobie poradziłyśmy. Chcę podkreślić to, że nie pochodzę z Polski, ale to nie stanowiło żadnego problemu, bo Pani Paulina stara się do donieść myśl prostym językiem, więc zawsze porozumiewałyśmy. Mimo swojego profesjonalizmu, jest bardzo miłą osobą, z którą można wesoło, pozytywnie, odbyć lekcje. Serdecznie polecam każdemu!
Maciek Wysocki
Maciek Wysocki
2020-07-15T17:39:38+0000
Profesjonalne przygotowanie do matury
Eliza Pietrzyk
Eliza Pietrzyk
2020-07-15T12:34:49+0000
Profesjonalna pomoc w nauce do matury podstawowej i rozszerzonej, mogę polecić z czystym sumieniem 🙂
Next Reviews

Dodaj opinię

Opinie Google

Inter-esse Paulina Skrzyp
5.0
Based on 9 reviews
powered by Google
Aleksandra Antczak
Aleksandra Antczak
15:56 20 Nov 20
Pani Paulina doskonale przygotowała moje dziecko do egzaminu maturalnego. Polecam.
Martyna Drózd
Martyna Drózd
12:10 31 Jul 20
Z całego serca polecam korepetycje z Panią Pauliną!
Wojciech Zalewski
Wojciech Zalewski
14:33 29 Jul 20
Dobrze mi się z Panią pracowało.
Zbigniew Konieczny
Zbigniew Konieczny
12:33 28 Jul 20
polecam wspolprace z Pania Paulina . metody wykonywania pracy owocuja dobrymi efektami . w polaczeniu z sumiennoscia i przykladaniem przez Pania Pauline uwagi do szczegolow nie wyobrazam sobie lepszego wykonania uslugi
Paxonowski
Paxonowski
11:16 28 Jul 20
W pełni polecam współpracę z Panią Pauliną. Jest osobą sumienną, mega profesjonalną. Kontakt dosłownie o każdej porze dnia i nocy 🙂 Z czystym sumieniem każdemu mogę polecić współpracę z Panią Pauliną! Pozdrawiam serdecznie 🙂
Michał Kozibąk
Michał Kozibąk
13:02 25 Jul 20
Jestem zadowolony ze współpracy. Bardzo dobry kontakt, profesjonalne podejście.
WilczurekQ
WilczurekQ
17:20 24 Jul 20
Firma w pełni profesjonalna , współpraca efektywna i bez zarzutu . Kontakt natychmiastowy . Pani Paulina to niezwykle sumienna i uczciwa osoba . Serdecznie polecam !
Zobacz wszystkie opinie

Dodaj opinię